Skole tlf. 96115500       SFH tlf. 96115515

Lise Graversen den 26-03-2015
    Jeg har modtaget nedenstående skrivelse fra Rebecca Ganderup (mor til elev i 2.a) til skolens hjemmeside.

Lise Graversen

Hej allesammen
    Jeg vil gerne ha lov til at knytte et par kommentarer vedrørende gårsdagens "berømte" facebookopdatering.
    Jeg er mor til Julie i 2.a, der havde gjort en modig og flot indsats i kampen mod mobning i hendes klasse. Julie havde selv fortalt mig, hvad hun havde gjort og ligeledes havde hendes lærer fortalt, at Julie havde gjort en prisværdig handling.
    Jeg postede derfor til mine venner og familie en status opdatering hvori jeg beskriver, hvor stolt jeg var/er af min datter Julie.

Jeg citerer:
    Jeg er MEGET stolt!!!!! Min datter, Julie på 8, havde i dag bedt om ordet i klassen. Hun gik op foran klassen. Læreren sagde: det behøver du ikke Julie. Julie mente, at det var nødvendigt!!
    Da hun stod foran klassen sagde hun, at hun vidste, at én dreng i klassen blev mobbet hver dag! Han sagde til Julie: du behøver ikke at gøre det her, Julie?!
    Julie, ret bestemt, : Jo, det må stoppe nu!!! Jeg har læst i min mormors blad, at en dreng begik selvmord pga mobning (drengen i klassen fik tårer i øjnene) og derfor skal det stoppe nu!!
    Julie satte sig ned og de andre begyndte at undskylde overfor drengen og spørge ham, om han var okay....
    Jeg var rørt til tårer over min stærke og modige datter!
    Citat slut
    Denne status blev delt af en anden FB bruger og spredt således, at denne fik over 10.000 likes på 5-6 timer.
    Kommentarerene var positive, pånær 2, der stillede spørsmålstegn ved lærerens indgriben, hvortil jeg svarede og jeg citerer:
    Tak alle sammen for jeres ord med på vejen!!
    En spugte om Julie blev det næste offer?? Det gjorde hun ikke. Hun fik tak fra drengen og ros fra kammeraterne!!!)
    Julie tænkte ikke over konsekvenserne. Hun er drevet af et stort retfærdigheds "gen"..... Hun gjorde, hvad hun syntes hun var nødt til. Hun synes ikke hendes gerning var noget ekstraordinært!)
    Og hvad angår lærernes ansvar, må jeg svare, at Julie har verdens bedste lærere, synes jeg. De render ikke fra ansvaret og de arbejder med trivsel hver dag på klassen. De har et trivselsbarometer og andre redskaber, der skal fremme trivsel og sammenhold i klassen. Men ordet fra en klassekammerat er stærkere end  "en løftet pegefinger" fra læreren. Jeg tænker, at de har gjort meget i skolen!
    Citat slut.
    Jeg vil gøre opmærksom på, at jeg har talt med drenges mor, der sætter stor pris på Julies mod og håber, at hun vil inspirere andre til lignende. Jeg vil aldrig nævne navne på hverken ham eller andre i denne sag. Som Julie selv siger handler dette ikke om mobningen, der er foregået, men om at stoppe dette.
    Jeg og min mand sætter stor pris på det arbejde lærerene gør for Julie og hendes klasse. Jeg roser også ofte disse for deres indsats. Jeg har ikke på noget tidspunkt været nedladende eller imod skolen og dens politik. Jeg ved, at lærerne arbejder hver dag for trivsel og er imod mobning.
    Vi må jo hermed erkende, at mobning ikke kun hører hjemme i skolen, men også på arbejdspladser. Derfor denne store landsdækkende opmærksomhed.
    Jeg håber blot, at Julies gerning kunne inspirere andre til at gøre lignende.
    Rebecca Ganderup

Chanette Kristensen den 12-03-2015
    Invitation til årets skolefest

I år er festen kun for 0. - 6. klasse samt IC1 - UC2.
    7. - 9. klasse samt UC3 får deres egen fest, som arrangeres af udskolingen.
    Husk tilmelding senest den 7. april. Vi glæder os til at se jer smiley.

Se vedhæftede.

• 27-03-2015
    10:00-10:30
    Skolernes sangdag i gymnastiksalen · 0A · 1A · 2A · 3A · 4A · 5A · 6A · 7A · 8A · 8B · 9A · 9E · IC1 · IC2 · IC3 · INGEN · UC1 · UC2 · UC3